5x Saguhati - Review Blog !!!

Salam. Hari ni Akma nak tunaikan hadiah saguhati iaitu review blog. Blogger yang tersenarai dalam review blog dan meninggalkan komen dengan pantas bakal memenangi sepasang contact lens ! Warna apa? Akma pun tak tahu warna apa sebab Akma dah siap balut. Betul-betul tinggal nak pos saja. Jadi jika anda tersenarai dan mahukan lens tersebut, cepat-cepat komen ! Pengomen terpantas dicari !


//This Is My Way's
- Owner blog ni berumur 17 tahun
- Gabungan warna yang menarik
- Suka background blog !
- Good Luck SPM :)
- Jom singgah blog Khalilah 


- Owner berusia 16 tahun
- Blog yang simple
- Cantik lolipop dekat sidebar tu 
- Jom lawat blog Hana

norkhaleeda aka Diqnor
- Owner berumur 18 tahun. Kita sama :D
- Header yang cantik 
- Background yang berwarna-warni.
- Jom singgah blog Diqnor



- Owner berusia 20 tahun
- Suka warna biru + pink
- Blog simple mungkin boleh buat scrollbar warna warni? Utk serikan lagi blog !
- Jom terjah blog Ojie

AL-Qaseh
- Pemilik blog berumur 13 tahun
- Sukakan warna purple
- Blog yang tersusun 
- Mungkin boleh tambahkan scrollbar yang berwarna warni? :)
- Jom lawat blog Aliya


Awak tersenarai? Nak lens? Cepat komen !!! Sekali lagi Akma ucapkan terima kasih kepada semua yang join 1st Contest Akma, Wany & Mira. Salam perkenalan :)


Ingat nak buat GA pulak tapi takut busy lepas ni. Sesuai ke kalau hadiahkan tudung bawal printed? 


8 comments:

only-hana said...

haha . Sure ke hana menang tempat saguhati ni dear ? btw thanks ;')

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

Saya Firssststtttttt kan? :p

only-hana said...

Alhamdulillah :D

AkmaDanira said...

Hana dapat . Wuuu tahniah Hana. Sila beri detailsssssss !

lola delova said...

tahniah semua!!

Papa Mifz said...

salam kenal dik...

tahniah pado pemenang...;)

Cik Tetra said...

salam perkenalan.
:)

myafarisha said...

tag u for contest .
http://ceritastoryepal.blogspot.com/