Menang Samsung Galaxy S Advance



   Alhamdulillah syukur ya Allah sebab Akma terpilih menjadi salah seorang pemenang telefon pintar. Huu masa join pertandingan ni target 1st prize tu. Tapi apakan daya tak berjaya menandingi juara tu, hehe. Tahniah kepada juara yang menang Samsung Galaxy Note.
   Seronok sangat rasanya. Masa sekarang ni kan semua tengah sibuk mengisi  permohonan rebate RM200 tu tapi Akma tak layak mohon lagi. Agak cemburu sebenarnya untuk semua yang boleh memohon rebate tersebut, hee. Tak sangka rupanya ini rezeki Akma. Akma dapat telefon secara percuma tanpa mengeluarkan apa-apa kos. Alhamdulillah. Tak sabar nak bagitahu mama esok pagi.
   Hadiah boleh dituntut pada 15 Januari nanti. Jadi pada siapa yang ada join contest ni kemudian terpilih menjadi pemenang, bolehlah bagi details seperti nama, no kad pengenalan dan no telefon kepada penganjur. 

Rezeki tahun 2013 melimpah ruah. Syukur alhamdulillah

  




17 comments:

Miss Sue said...

wahh tahniah akma :) rezeki tu :)

Cik Akma said...

@Miss Sue alhamdulillah rezeki tahun baru. Terima kasih Miss Sue :)

cik amal said...

tahniah dear! terbaik!

Cik Akma said...

@cik amal terima kasih cik amal :)

mieprosa said...

tahniah :)

Cik Akma said...

@mieprosa terima kasih :)

Nieyxzha Hassan said...

wah bestnye..tahniah..

psstt.. nieza geli dgn semut merayap kat tepi tu..hehehe

azifah yazid said...

wah bestnya... tahniah :)

Florence Ayum said...

wow ! Bestnya ! Tahniah !

Lalaa said...

waa , tahniah !

nenot said...

wow..tahniah2

Jie Susanos said...

srnoknya dpt hp..

Cik Akma said...

@Nieyxzha Hassan geli dgn semut? seekor je pun, hehe. Terima kasih :)

✿A I N A A✿ said...

masyaAllah, syoknyaaaaaa dapat samsung galaxy s advance!!!!! tahniah sis, Alhamdulillah... am happy for ya

Dianaa said...

wahhhh! rezeki tahun 2013 kan Akma? tahniah ^^

Cik Akma said...

@✿A I N A A✿ alhamdulillah tak sangka juga terpilih utk menang phone. terima kasih Ena :)

Cik Akma said...

@Dianaa nampaknya begitulah hehe, terima kasih FD :)