Shiseido Black Mask

Nak kongsi satu lagi produk kecantikan yang Akma jual iaitu Shiseido Black Mask. Akma pasti ramai yang dah tahu dan pernah cuba black mask ni. Akma jual RM1/pcs tiada minimum order. Boleh order berapa pun yang awak suka. 

Boleh pm Akma di FB page Blog Cik Akma. Seterusnya, Akma nak review sikit tentang Shiseido Black Mask ni.

Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka. Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat, jeragat, menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam /putih diwajah, juga menghaluskan liang-liang roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
Shiseido Black Mask
Berfungsi menghilangkan blackhead & whitehead


Cara Penggunaan 

  • Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.
  • Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan. Kalau rajin buat la ye)
  • Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yang banyak blackhead dan whitehead. (Jauhkan dari terkena pada kening, bibir dan kawasan mata)
  • Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.
  • Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker betul-betul kering/keras.
  • Cabut masker perlahan-lahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead dan whitehead melekat dekat mask tersebut.
  • Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.


1 pack dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. 
Jika hanya digunakan untuk bahagian hidung sahaja, 1 pack dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup.

Cuma RM1/pcs. Berminat nak order? Boleh tekan sini !





2 comments:

Galaxy_Hany said...

nak..

Akeyla Azmi said...

RM1 je?
omggggg nnt kalau qilah gaji inshaallah hehhehe <3