ada kawan , tp mcm gampang !

kau belom cukup kenal aku .
tak payah nak label aku mcm2 la .
sial betol .  buat hilang mood ja .
okay then tak suka aku, tak payah join aku .
tak payah join kawan2 aku yg lain .
TAK PAYAH !

pantang betol aku de kimak tak sedar diri ni .
aku syg member2 aku .
tambah2 korang yg dlm internet ni .
syg aku lebih kepada korang .
korang memang tak nampak ape aku buat utk korang . korang tak kan nampak sume tu .
tp aku, aku tahu aku sygkan korang .
bukan skadar ckp kosong la .
walaupun aku kasar, korang tak suka korang punya pasal
nak kawan dgn aku kena biasa kan gurauan2 kasar tu .
kalau tak , get loooooossst la dr awal
tak payah semak2 kan kepala aku nak amek berat pasal korang !


2 comments:

MaSh!maRu A!da said...

wow.. akma ! sape je yg ko carut carut kn tu ? -,-

Akma said...

enta ~