✈ Baucer Buku 1 Malaysia




holla ~
Seperti yg diketahui ramai baucer rm200 utk pelajar yg menuntut di IPT da mula diagihkan..
Aku da amek semalam baucer ni kat kolej, sooooooo tgh decide nak beli ape sebelom tempoh valid baucer ni tamat .

Agak rugi laa kalau tak gunakan . Sekarang ni aku agak blurr nak beli ape sebab malam sebelum tu da shopping sikit barang2-barang mcm pen, test pad or whateva habis sekitar rm20 .

Uwaaa sekarang ni mcm menampakkan baucer ini akan disumbangkan ke arah novel atau something yg seronok utk aku beli , for sure bukan majalah .
Baucer korang dah habis ke lom? :P



pic credit to : EkaTikah 









1 comment:

❖ Cik Ana ❖ said...

alahaiii bestnye dapat baucer nie