Saya Nak Header by AkmaDanira !

SEGMEN INI SUDAH
TAMAT



Assalamualaikum. Akma nak buat segmen sempena cuti sekolah ni. Asyik join segmen orang je. Teringin juga nak buat segmen sendiri. Akma target tak lah ramai sebab hampir semua blogger yg dah ade header sendiri. Sekadar mengisi masa lapang tengah cuti ni. Akma tak lah mahir mana nak buat header yg canggih dan hebat. Sekadar cantik dipandang mungkin :p Jadi siapa yg nak header percuma boleh la join. 


Syarat-syarat


1) Sunat follow blog/twitter Akma.
2) Buat satu entry ringkas bertajuk Saya Nak Header by AkmaDanira. Letak banner dan linkkan semula ke entry ni.
3) Dlm entry nyatakan :
                                 - Tajuk Header
                                 - Description (kata-kata/ayat)
                                 - Warna/Kod warna (1-3 warna)
                                 - Saiz (sila nyatakan *jika ada)
                                 - Doodle (sila berikan dalam entry *jika ada)
4) Tag? Terpulang.
5) Tinggalkan link entry di ruangan komen dan tunggu header anda dgn penuh sabar.
6) Tengok shoutbox setiap jam kerana Akma akan beritahu melalui shoutbox/komen dalam entry.

Info

1) Sekiranya ingin Akma membuat header anda mengikut citarasa Akma, kosongkan ruangan tersebut ataupun tuliskan bebas. Tetapi pastikan anda menyatakan tajuk header dan warna.
2) Siapa yang dapat header ni? Berapa orang? SEMUA yg menyertai. 
3) Akma menggunakan PhotoShop CS5 dan header tersebut 100% transparent.
4) Segmen ini akan tamat bila Akma sudah letih membuat header.

Contoh header yang pernah Akma buat







94 comments:

only-hana said...

http://only-hana.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Hanis Syazana said...

http://rightnot.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

priya darshini said...

Saya join:
http://princessaliessa.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Fara Tasya said...

http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

nis said...

http://kite2-jew.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Join!

Iklil Syahmi said...

Assalamualaikum Akma Danira..

Saya join segmen nie..Linknya seperti yang saya sertakan kat bawah nie yerk?

http://iklil-syahmi.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Mohd Noor Shawal said...

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

hawa said...

saya join yeee :)

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

ELFarahin said...

Saya JOIN!! ^^

http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-header-by-akmadanira.html

Pecinta pink^^ said...

saya join http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

yayahnasake said...

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-header-by-akmadanira.html

yayahnasake said...

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-header-by-akmadanira.html

tiera said...

http://kisahamrara.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

join sini

Ain Anuar said...

join !!

http://ainnajihapunyeblog.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

ShidaShahidah said...

Join !!

http://gadislollipops.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

cik wieda said...

saya join contest awak !

http://nurwahieda.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Eira Shamiera said...

join jugak akak..hrp dapat diterima lagi.. :)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

join segmen ni akma..
http://waziqahlife.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

SLUMBER SAGUN said...

join

http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

AkmaDanira said...

Terima kasih :))

tinkleminkle! :D said...

wawa join ye kak :)

http://letsmeshowupyoursmile.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

eyda lha ♥ said...

join :)
http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Haniefateen said...

akak dah join
http://sesucihatibersih93.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akma-danira.html

ejulz said...

comel2 header.. :) tahniah berjaya buat satu segmen.. ^_^

AkmaDanira said...

ejulz ,
hehehe terima kasih :D

Meera Ishak said...

meera join^^ hope sempat lg :)
http://meeraishak.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Nurul Syuhadah said...

Assalamualaikum :)

Adah teringin nak satu header hehe . so adah join .

http://ceritachentakita.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-header-by-akmadanira.html

LURUN NIARAF SAYANG :) said...

http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Georgia Sarra said...

http://georgia-sarra7.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

AkmaDanira said...

terima kasih :)

Irra Amirah said...

saya join :)

http://irra-amirah.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Nurul Fahsya said...

http://elliakisstyna.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-header-by-akmadanira.html

Anna Althafunnisa said...

http://elliakisstyna.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-header-by-akmadanira.html

AkmaDanira said...

Lalalaa ~

Anna Althafunnisa said...

ok, dah pilih doodle. ade kat post yg baru kat blog saya. tgoklah

♥ Ain ♥ said...

http://gilecontest.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Diana The Great Babes said...

http://dianathegreatbabes.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Wan Afiq Haikal said...

http://hujanpanas011.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Heisha Syazana said...

http://kpop-forevers.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

aquagugurl said...

akma, nak jugak header.. hehe

http://chintahati81.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akma-danira.html

Siti Nur Hidayah said...

Join !

http://dayah-zahid.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

::azmina nordin:: said...

join
http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Aireyn Ashra ツ said...

terima kasih akma ajak join ni (:

http://aireynhistorylife.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Andi Sakinah (Si Peminat Purple) said...

join..
http://andisakinah.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

farah.fauzi said...

sempat lagi an nak join?

http://rajafarah94.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Nazatul Izzatie said...

Saya join....

http://auranazeri.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

x-NOBLEshit said...

Sis, saya JOIN!

http://xnobleshitstory.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-header-by-akmadanira.html

renaPuteh said...

masih belum letih membuat header kan??
so, yqa nak join!!

http://yqarenaputeh.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

renaPuteh said...
This comment has been removed by the author.
yqa_zeri said...

http://akuempunblog.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

nk join...

Tembam92 said...

join!! :)
http://amirahmiadiary.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

vidalsisah said...

Akak dah join dah walopon agak terlewat :)
http://vidalsisah-vidalsisah.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Cik Eiyra said...

join
http://cik-eiyra.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

AkmaDanira said...

terima kasihhhh sudi join !


# Masih adakah lagi blogger yg mahu join ? Silaa~

fiqah hamed said...

join..><

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Nur Irdina said...

http://irdina7.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Iejaa said...

join...

http://iejasweet.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Budak Strawberry said...

http://budak-strawberry.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akma-danira.html

join ye sis....

Secret Garden said...

http://syazain.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Aliasyahira Amran said...

nak join~ :B

http://diaryofaneya.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

nUr iLy AnA said...

nak join
http://dhia-wardah.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akma-danira.html)

En Fariz & Pn. Huda said...

http://http://faridteh87.blogspot.com/saya-nak-header-by-akmadanira.html

En Fariz & Pn. Huda said...

sy join^^ hope sempat lg :)
http://farid.teh87.blogspot.comsaya-nak-header-by-akmadanira.html

Andi Sakinah (Si Peminat Purple) said...

Kak Akma, boleh ganti tak header u.. sorry menyusahkan..

Tajuk : A girl with many secret
Description : http://andisakinah.blogspot.com
Colour : Purple
Doodle : perempuan comel yang d Header saya sekarang ni...

Sorry sebab menyusahkan akak!

Andi Sakinah (Si Peminat Purple) said...

Kak Akma, boleh ganti tak header u.. sorry menyusahkan..

Tajuk : A girl with many secret
Description : http://andisakinah.blogspot.com
Colour : Purple
Doodle : perempuan comel yang d Header saya sekarang ni...

Sorry sebab menyusahkan akak!

Secret Garden said...

http://syazain.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-dari-akmadanira.html

Secret wat untuk kawan boleh? dia tak pandai sebab dia new dekat situ! hehe :D

JyhahCrus said...

akak , saya ni sempat lagi ke .?
tihhtihh :B

http://sukisuka26.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

hope sempat lagi xDD

AkmaDanira said...

Andi Sakinah - >.< macam mana la akak nak ambil doodle yg tgh ada dkt header awak dik.. hadehh.. kalau dah letak dalam entry bolehla..
dkt header tu mcm mana nak ambil ntah ..

Secret Garden said...

http://syazain.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-dari-akmadanira.html

saya lagi!! haha.. ada seorang lagi kawan Secret suruh tempah.. nama dia Hanani. maaf ye??

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

Hope tak terlambat lagi :)

saya join. http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

En Fariz & Pn. Huda said...

Thanks Akma :).... amat cantik...

syaa said...

harap masih sempat :>

http://syasyasweetsour.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Ieyra Amira said...

harap boleh lagi :)

http://ieyra-amira.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

AR Afiefa said...

sebelum terlambat..:)

http://heartstoryofmine.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

AkmaDanira said...

Terima Kasih sudi join :DD

Zakiah Zakaria said...

http://kiki96xoxo.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akma-danira.html

nak join...

Anis Amirah said...

saya join
http://are-nies97.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

NurulArissa (: said...

http://budakgchance.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

thanks :)

Secret Garden said...

http://syazain.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-dari-akmadanira.html

saya lagi? hehe.. kali ini Ainaa suruh tempah sebab dia kata header saya cute!

Sheila Radzi said...

saya nak join jugak sebab saya xpandai buat header sendiri, huhu..

http://sheila-radzi.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Nur Farrah Farhana said...

Assalamualaikum...
Kak Akma. Saya Join. :)

http://farhanarozali.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-header-by-akma-danira.html

Mia said...

haaii , saya join :>

http://bubbleblueberry.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Lulu Maisarah said...

haiii..saya join..http://whenaidasaidso.blogspot.com/2012/05/segmensaya-nak-header.html

tyka eyka said...

join2 :)) http://mizztyka.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

AkmaDanira said...

terima kasihh :))

AlyaaIBH said...

saya join! sempat lagi taak? hoho

http://cikalyaa93.blogspot.com/2012/06/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Sheila Radzi said...

akma, saya online kat opis, xboleh nak buka shoutbox akma..
kalau xda doodle family, anything yg cantik dan sesuai dgn blog pun boleh ye akma..

thanx again..

http://sheila-radzi.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Qiera Humai said...

Join

http://syesukakorea.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

Nur Irdina said...

http://irdina7.blogspot.com/2012/05/saya-nak-header-by-akmadanira.html

AkmaDanira said...

irdina header kamu memang dah siap dari haritu. kamu yg tak dtg ambil.

Yumida said...

segmen menarik! klo sempat nnti join

Darwish said...

Join !

http://budaxmatacomey.blogspot.com/2012/06/saya-nak-header-by-akmadanira.html

AkmaDanira said...

Yaya - http://foolishlovevictim.blogspot.com/2012/06/saya-nak-header-by-akmadanira.html

AkmaDanira said...

SEGMEN TAMAT !!