SEGMENT : Serious Follow Back


Salam semua. Malam ni nak join 1 segmen iaitu 'Serious Follow Back'. Aku tertarik nak join segmen ni sebab nama segment ni iaitu Serious Follow Back. Dalam fikiran aku, mesti kita follow orang, orang balas dengan follow kita balik. Cenggitu lah.
Jadi tanpa membuang masa aku terus terjah blog Amer selaku penganjur. Hasilnya, betullah apa yg aku ramalkan tadi. Lalu aku terus klik dashboard - new post - ketukketakketuketak *menaip entry

Kenapa join segment ni?
Sebab nak menaikkan traffik blog, maklumlah blog suam-suam kuku ni kan. Selain tu, aku nak melawat blogger-blogger yg lebih berpengelaman dalam dunia blogging sambil mempelajari sedikit demi sedikit cara untuk menulis entry dengan baik dan cara bagaimana utk membuat entry setiap post itu menarik minat pembaca. Bukanlah kata aku tak reti tulis entry tp kurang menarik la entry yg aku buat. Hehew. Jadi aku harap korang yg baca entry ni dapat join untuk menambah jumlah blog yg akan disenaraikan serta lebih byk blog yg aku boleh blogwalking nanti.

Adakah segmen ini membebankan?
Tidak. Jika rasa terbeban,tidaklah aku dengan rela hati menaip entry secara bersungguh-sungguh sambil makan kitkat sekarang ni. Haha. Lagipun, segmen ni mempunyai tujuan yg bermanfaat utk semua blogger di Malaysia ! Segmen begini patut diteruskan untuk kita saling mengenali antara rakan blogger.

Tag : 
1+ Nika
2+ Roni
4+ Eiyra
5+ Fyza
6+ Dyanaz
7+ Fandi
8+ Zap
10+ Wanyy
11+ Syamira
14+ Hana
16+ Asyikin
17+ Aida
21+ Sharina
22+ Badrina
23+ Fatma
24+ Dieyna
25+ Ezaty
26+ Rara
27+ Fafa
29+ Sandra
30+ Deno
32+ Diera
33+ Ainin
36+ Syaza
38+ Laila
39+ Zeyra
41+ Ainun
42+ Daya
43+ Ayunie
44+ Zakiah
45+ Hanis
47+ Wawa
49+ Safwa
50+ Busyra
51+ Filzah
52+ Putry
53+ Afif
54+ Lyana
55+ Najibah
56+ Mimie
57+ Miss AJ
58+ Meera
61+ Ezrin
62+ Nurain
64+ Dayg
65+Adah
69+ DEL
71+ Oopet
72+ Nur
73+ Izyan
75+ Eryn
76+ Syiela
78+ Azim
79+ Murnie
81+ Lyn
83+ M.M
85+ Abu
86+ Syud
88+ Teha
89+ Fadz
90+ Fadli
91+ Ell
92+ Bella
93+ Amira
94+ Am
95+ Zraa
96+ Weeya

Kalau korang nak join, boleh klik banner tersebut, TQ.


95 comments:

Rain Lady said...
This comment has been removed by the author.
Rain Lady said...

Ok nanti saye join , tq tag

shafiqah said...

insyallah juin :D

AkmaDanira said...

@Rain Lady
u're welcome . join kay ^^

AkmaDanira said...

@shafiqah
okay dear :]]

3hUrt said...

thanks invite i, cm berminat je, nnti i join lepas sampai malaysia rabu ni

AkmaDanira said...

@3hUrt
okay dear ^__^

amercorner.blogspot.com said...

salam singgah disini :D
blogwalking di waktu malam.
baca abis article hang.
panjangnye :D keh2 tp tetap gak baca sebab penulisan yang menarik.
tekaan anda memang betul dengan segment ini :D

salam singgah . thanks sudi join . amer blogwalking sekali. amer follow sekali sebab amer serious follow back kan :D

apapun2 tuan bloggers ni tahu permainan segment ni ? pergi sini untuk info lebih lanjut
http://amercorner.blogspot.com/2012/04/apa-kah-segment-serious-follow-back-apa.html

AkmaDanira said...

thanks Amer sudi baca.
Tak cukup panjang tu, hahaha :DD

okay thank you. Akma da follow Amer masa submit entry td ^__^

Zamani said...

http://zamani84.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Singgah sini ;)

Sh Hily said...

dari segmen yg sma..terjah cnie jum..:))

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Nora Karim said...

kat mana button follow akma? tak jumpa pun...

AkmaDanira said...

@Zamani
thanks singgah
will visit back ^___^

AkmaDanira said...

@Sh Hily
thanks sudi visit
will visit you back
^_^

AkmaDanira said...

@Nora Karim
button follow kat atas sekali belah kanan yg huruf F .
D utk Dashboard
F utk Follow

;D

MiSz AzUmI said...

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here ..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

AkmaDanira said...

@MiSz AzUmI
terima kasih singgah
will visit and follow you back :]]

Nur Asmida Bt Karim said...

Salam , kita dh follow awk . Serius Follow Back
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Miss Star said...

Dr segmen yg same..Follow u..jgn lupe follow sy blik tau..:D

http://frinesfunky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

lyana kamal said...

Dari segmen sama :)
http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

are_lin@yu said...

ayu dari segmen yg sama..serius follow back!!

Nabila Medan said...

singgah!. Serius i follow here. Awak serius follow balik? hehe
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

dinisamsuri said...

singgah dari segmen yg sama
dh follow cni :)

AkmaDanira said...

@Nur Asmida Bt Karim
Waalaikumussalam :]]
terima kasih follow
saya akan follow awak balek ^__^

AkmaDanira said...

@Miss Star
terima kasih singgah ;]
will visit you back.

AkmaDanira said...

@lyana kamal
thanks :]

AkmaDanira said...

@are_lin@yu
hihi serious follow back too ^^

AkmaDanira said...

@Nabila Medan
Serious lorh , memang dah follow awak pun :)

AkmaDanira said...

@dinisamsuri
thanks , follow sana pula :D

lyana kamal said...

Heyheyy! lyana serious follow sini ;) hehe. salam kenal. peaceee`

Seyra Zainal said...

seyra singgah sini ya:)

http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

nadzirah abdullah said...

saye serious follow back (:
http://www.sukehatysaye.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

icumm said...

BW sini balik...icumm serious follow awak..follow me back ^^

http://icumm-icum.blogspot.com

princessrayha said...

saya serius follow awak..tq sebab awak follow saya

AkmaDanira said...

@lyana kamal
weee ~ salam perkenalan :D

AkmaDanira said...

@Seyra Zainal
thanksss yaw :))

AkmaDanira said...

@nadzirah abdullah
hehe td da singgah blog awak
btw tq singgah
:)

AkmaDanira said...

@princessrayha
You are welcome
salam kenalan kay ^^

AkmaDanira said...

@icumm
da singgah td ^__^
mekasih..

Mrs.BuduBilis said...

tejah sini..serius dah follow back

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

AkmaDanira said...

@Mrs. BuduBilis
thanks ;]]
nanti kite terjah awk balek, hihihi

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

done follow sini..dri segmen yg same..fuyoo..fist time tengok org tag sampai seratus ..awesome!!..

AkmaDanira said...

@ ! ❀ ainie sempoy ❀ !
HAHA :DD

@ deqla manjew said...

salam... sy serious follow back... :)

http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

jalan sini
serius follow balik
tapi cik eyla x nmpak button follow awk

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

aynora nur said...

dah follow awak ya, tq for visiting mine..
http://www.aynoranur.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

AkmaDanira said...

@ deqla manjew
waalaikumussalam
terima kasih :D

AkmaDanira said...

♥ Cik EylaDiLLa ♥
Button follow kat atas belah kanan huruf F :)

AkmaDanira said...

@aynora nur
Terima Kasih ^___^

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

AkmaDanira said...

@Iena Eliena
waalaikumussalam
terima kasih banyak2
singgah sana pula ^__^

hawa said...

done hit , serious follow back :)


http://akubencihitam.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

AkmaDanira said...

@hawa
:) thanks

Cik Mia Sufira said...

serius da follow sini..datang dari segmen same..salam perkenalan.. http://cikmiasufira.blogspot.com/2012/04/segmen-serius-follow-back.html

AkmaDanira said...

@Cik Mia Sufira
mekasih :) salam kenalan.
singgah sana pula (:

Wanieys said...

Singgah dari segmen sama
Wanieys follow sini =.=
awk serious follow back keyh^^

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

AkmaDanira said...

@Wanieys
okay terimakasih.
saya ke sana pula ^_^

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Hye..done follow u dear.
dtg dr segmen http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Syamimi said...

Seriouse dah Follow awak :).

http://preciouselove.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

CIK YUYU said...

siyesly saya follow awak tau.... hehehehe

nice..

friend..

http://cmasayu.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Nizam Erul said...

singgah sini

http://nizamsedangbercherita.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah bw sini..dri segmen same..serius dah follow..hikhik..jom2 singgah sini pulak http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html maseh(^_^)

AkmaDanira said...

@✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿
thanks , singgah sane balek .

AkmaDanira said...

@Syamimi
terima kasih awak :)

AkmaDanira said...

@CIK YUYU
Thanks :))
salam kenalan.

AkmaDanira said...

@Nizam Erul
singgah sana pula :)
btw tq sudi singgah

AkmaDanira said...

@Pecinta Pink^^
Waalaikumussalam terima kasih byk2 .
Akma singgah sane skrg jugak !

9n0L4 said...

seriously done follow. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

AkmaDanira said...

@9n0L4
thanks
ke blog kamu pula :)

Cik Farhana said...

Hye ! Singgah dari segmen yg sama . Done follow u dear (: KeepInTouch always key ~

Thanks ^^,

http://princhesyfarhana.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

arissa. (not the real name) said...

done follow ! XD

am|rul semp0y said...

hyep..sye da follow awk dri segmen y sme..follow sye blik k..tq..

farhanamasdo said...

hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

AkmaDanira said...

@Cik Farhana
terima kasih :)

AkmaDanira said...

@arissa. (not the real name)
Thank youuss XD

AkmaDanira said...

@am|rul semp0y
Terima kasih

AkmaDanira said...

@farhanamasdo
visit sane pula
btw thank you singgah :]

Cik Emma said...

nice blog.. follow :)

http://cik-emma.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

*NurSyahieraDahhari* said...

alhamdulillah. serious Syiera dah folloe sini.
serious follow back ok --> http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html
happy blogging :D

AkmaDanira said...

@Cik Emma
thanks :)

AkmaDanira said...

@*NurSyahieraDahhari*
Okay awak
salam kenalan
^^v

Cik Syiera said...

salam..
saya serious follow awak
http://cutelikebee.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

사유리 하나 (SH) said...

Daripada segment yang sama..done Follow blog anda :)

http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

Dari segment yang sama, Follow Blog ini!

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

cyda said...

dari segmen yang sama , follow blog ini :) jangan lupa follow back . hihi

http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Rafflesia™ said...

as-salam..
datang dari segment yang sama. follow sini ye?

http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

*ramainya kamu tag dear @_@

syieda,

Miss Lovouis said...

Salam kenalan .
Done follow u , from the same segment .. =)

http://lovoiustory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Kompom serius!!
dah follow dah blog ne..
meh ke blog miss z pula...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

chentaa said...

dari segmen SERIUS yang sama.. done clicking button FOLLOW on ur blog.. CLICK chentaa jugax
http://thea-cintajarimanis.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

missp0tpet said...

singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

do follow mine ;)

http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

aien said...

dari segmen yg sama...done follow u

hidayah said...

Hi...
Serious follow back
:)
Salam perkenalan..

Diera Tekikushika said...

slm perkenalan. jom g blog saya =)

amercorner.blogspot.com said...

kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

komen yang dikira adalah
Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
(Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
anda)
ataupun ada ayat follow blog ini.

Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
:D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

Amalina said...

Dari segment yang sama : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html ..
Follow Blog ini : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com