Gembira, Gembira dan Gembira !

Aucakkk ! Cakk ! Cakkk ! Cakkkk !




Yeayyy ! Tengok tu tengok tu. Eh? Assalamualaikum. Akma gembira tak terkata ni. Syukur alhamdulillah. Terima kasih Ya Allah. Akma terpilih sebagai TOP REFFERAL! Wuwuwu. Nak bukti lagi? Nah. 



credit to : Teratak Cik Harty



Mula-mula scroll slow-slow entry pengumuman pemenang oleh CikHannah dgn harapan akan menang sebab byk hadiah disediakan. Tapi nak dekat sampai bawah dah tengok tak ada pun link Akma. Agak sedih di situ. Ramai pemenang tapi tak bertuah. Lepas scroll dan scroll lagi sampai bacaan terakhir pengumuman TOP REFFERAL. Tengok-tengok link blog Akma ! Akma menjerit gila-gila. Hahaha. Excited woo. Alhamdulillah menang lagi kali ni. Bulan lepas dah terima T-Shirt Sarawak dan KeyChain berbentuk seekor kucing yg comel dari CikHannah. Kemudian rezeki bulan ni dapat Mug & Jug pula. Seronok!


Untuk pengetahuan Ini lah GA pertama yg Akma promote. Tak pernah promote GA lagi sepanjang join byk GA selama ni. Lepas promot punya promot ada lucky pulak kan. Weeee~ Gembira gembira gembira dan gembira ! Tak sabar nak bagitahu mak esok pagi. Apa-apa benda yg Akma menang even topup pun mesti nak bagitahu mak. Boleh kongsi kegembiraan sama-sama dengan mak. Hihi. 


Ada sesiapa yg belum check? Mana tahu awak pun menang juga. Boleh klik sini utk terus ke entry Winner Mini Giveaway by CikHannah. Okaylah dah kul 2 pagi. Jumpa lagi di lain entry.


Cadangnya mula tadi online nak buat assignment. Tapi bila dah tengok Akma pemenang Top Refferal tetiba jadi tak keruan. Haha. Akibat terlalu gembira, assignment Akaun tak sentuh :D


9 comments:

nurul hazirah said...

wahhhh cograts . kte nak sgt tuh . hihi tp mgkn rezeki awk kan kan ??? hihi . tahniah yeee . hihi :)

lynn kamarul said...

tahniah dear ...


awak menang segmen mama lynn. da review blog awk . jom intai entri ni


http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2012/06/jawapan-segmen-teka-filem-1.html

Pecinta pink^^ said...

tahniah ye:)

Sherry said...

Come join my giveaway
NAmesherry.com
Mymomsbest.us
Sherrygo.blogspot.com
Sherryshopping.blogspot.com

AkmaDanira said...

nurul hazirah,
heee terima kasih :)

AkmaDanira said...

mama lynn,
tenkiu sgt2 :DDD

AkmaDanira said...

Pencinta pink,
terima kasih :)

AkmaDanira said...

Sherry,
thanks cz inviting me :))

♥♥cikHannah♥♥ said...

tahniah dear. mug tu pun akk order jauh taw. skrng xsampai ag. tp mmg sebijik. harap bsbr ye.. tq dear..mmg rezeki awk kn.