Tempahan Header Yang Ke-2 :)

Salam. Header ni dah siap minggu lepas tapi tak berkesempatan nak update sebab busy dengan midsem. Sekarang ni midsem dah habis. Tp assignment yang tak habis-habis. Alhamdulillah ada tempahan header yang seterusnya dari adik Aina. Nak tengok? Nah..


Cantik tak? Sweet couple gitu. Hihi. Akma ingat nak mengubahsuai blog. Tapi masih belum ada masa yang sesuai. Dah la shoutbox hilang. Haihh. Apa-apa tinggalkan dekat ruang komen k ^_^ 

Kalau nak tempah header yang simple hasil tangan Akma boleh contact dekat FB atau Twitter

p/s Akma suggestkan korang tweet Akma dekat Twitter sebab Akma boleh terus reply. Sebabnya dekat phone jarang sign out Twitter. So bila ada mention baru, memang automatik berbunyi. Kan lebih cepat Akma dapat maklumat :)


3 comments:

Akmal Dina (Nina) said...

Akma, Dina ade add Akma kat FB.. approve eh..
And lagi satu.. cne Dina nk tuka blog jadi cm Akma punya?? and ade bismillah kat atas tu?
Btw, nk tempah header baruuu. boleh??

AkmaDanira said...

Dah approve
Ooh bismillah ni Akma buat. Hehe
Nak tempah header boleh2 je PM details nak mcm mana yep ^^

nina said...

hai..dari GA aina mansor...,selamat berkenalan...,dh folow sini..:)