Blog Akma Danira direview oleh Lyssa Faizureen !

          
Syukur alhamdulillah. Akma menang satu GiveAway anjuran Blog Dunia Sebenar Shida dalam bulan Julai yang lalu. GA ni agak meriah kerana ramai bloggers terkenal turut serta sudi sponsor hadiah. Ingatkan Akma tak ada rezeki nak menang sebab terlalu ramai yang join GA ni. Lepas scroll punya scroll ternampak ini . . .

        
Akma terus menjeritlah. Rasa macam mimpi je dapat review blog dari Lyssa Faizureen. Siapa yang tak kenal Lyssa Faizureen blogger comel lotey tu? Meh nak tepuk dahi sikit. Mesti banyak makan rendang dan ketupat tu sampai lupa siapa Lyssa Faizureen. Hehe. Kak Lyssa ada minta details diri Akma dan blog ni. Tapi Akma tak sempat hantar. Lagi pun blog Akma tidaklah mempunyai ciri-ciri istimewa sangat pun. Cuma blog biasa yang sedang mencari hala tuju. Kekekeke.  

          
Akma nak ucapkan jutaan terima kasih kepada yang sudi singgah blogwalking dekat sini. Semuanya kerana Kak Lyssa yang sudi mereview blog juga. Nak tengok ape yang Kak Lyssa review tentang blog Akma? Mohon klik sini dengan penuh rasa jealous. Oh ya sebelum terlupa, traffic hari ini sangat menunjukkan taringnya. Haha. Melampau ayat. 


Nampak tak betapa taringnya traffic ? Sedih tak pageviews semalam punya? :(


 2 September 2012 cuma sekali dalam seumur hidup 


Terima kasih banyak-banyak Kak Lyssa. I Love You !




22 comments:

Eca Dwinky Asha said...

dtg dri blog lyssa.

AkmaDanira said...

Eca Dwinky Asha
terima kasih :) Akma akan ke blog awak semula :)

Faizul Osman said...

kalau dapat review memang seronok... brtambah trafic dan bertambah juga follower... bilalah ada org yg sudi review blog sy.. :'(

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/kenalilah-bapa-anda.html

LdyNisa said...

waahh congrats ya.
traffic meletop gitu.. hehe..

AkmaDanira said...

Faizul Osman
hehe betul2
insyaAllah nanti tiba giliran awak juga Faizul :)
Rajinkan join GA/Segmen jee. Hee

AmirahHanim said...

wee~ untonglaa. :)

aisya said...

bestnye cik lyssa review blog dia.. hehe

Jaja Sutera said...

salam...heee..dah follow awak.. ^_^
tgk dr review blog by Lyssa..
Jaja nk jempot awak join GA.. jom ^_^

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

Lyssa Faizureen said...

amboi diaa . apa apa pun TAHNIAH sebab menang GA tu and sorry sebab lambat review ! haha :D

Cehh . traffik kemain tinggi ni . TAHNIAH jugak :D

FairyOfMyLove said...

jemput join
http://aliyatralala.blogspot.com/2012/09/giveaway-6b1k2-2012.html

FairyOfMyLove said...

jemput join
http://aliyatralala.blogspot.com/2012/09/giveaway-6b1k2-2012.html

Secrets of A Teenage Girl said...

wah ! trafic dia.. hehe.. btw, congrats tau mng GA tu ;)

AkmaDanira said...

AmirahHanim
hehehee terima kasih singgah ;D

AkmaDanira said...

aisya
Hihi rezeki :)
Alhamdulillah.

AkmaDanira said...

Jaja Sutera
Waalaikumussalam. Terima kasih sudi singgah. Nanti Akma join ye ^_^

AkmaDanira said...

Lyssa Faizureen
Hehehh sangat tinggi tau kak . Terkejut !
Thanks yea sudah mereview :)

AkmaDanira said...

Secrets of A Teenage Girl
Hehh kann?? :P
Yaa terima kasih banyak-banyak ;D

Che Rosliza Che mat said...

Datang dari blog lyssa...

Cik Eyra said...

wauu,berutungnya kamo..tahniah :)

Mia Liana said...

wahhhh tahniahhhh

Secret Garden said...

rezeki akak memang tinggi! unhttonggg!!

Cik Akma said...

terima kasih semua :)