Tony Moly Lip Tint

Akma ada menjual Tony Moly Lip Tint. Tahu tak apa itu TMLP? Meh sambung baca sampai habis okay? Akma jual dengan harga yang sangat murah cuma RM10 (exclude postage). Bolehlah jenguk ke Akma Le'Shoppe


Review 1 : Lip tint yang kecil yang sangat comel. Lip tint boleh dijadikan blusher bila tak sempat nak make up. Hasilnya memang tersangatlah SUPERB!




Review 2 : Lip tint ni cepat meresap ke dalam bibir and makes your lips look so natural. Bibir pun nampak macam sangat menggiurkan sebab the colours is so natural!




Review 3 : Lip tint ni tak nampak over. Make up pon tak adelah tebal. Nampak natural gitu.


 Review 4 : This is pretty good product.


Review 5 : Lip tint highly pigmented and stays on my lips even after ate breakfast and luch. I love it even more a few hours after applied, it looks more natural.




Review 6 : Sangat-sangat jatuh cinta dengan Lip tint. Teksture yang sangat ringan. Bila pakai, nampak natural. Bibir pun tak rasa melekit.

Haa bestkan baca review tentang TMLP ni? TMLP ni ada dua colour iaitu Red Apple dan Cherry Pink. Tapi yang ada stock cuma Cherry Pink SAHAJA sebab Red Apple tak ada akan ada stock dah. Tapi dalam botol besar ada 3 color iaitu Red, Cherry Pink dan Orange Chacha. Nak beli? Boleh order dekat Akma Le'Shoppe okay? Berminat? Apa tunggu lagi? Cepatlah order !

credit to : ZatieC

Nak tengok produk Tony Moly yang lain?



19 comments:

Yui Bieyna said...

tringin nak pkai sys !

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

eyqa un pakai nie gak :)

AkmaDanira said...

Yui Bieyna
meh la cuba :D

Atiqah
kita sama :D hehee

Dear KHY said...

awak nak beli !!!!

AkmaDanira said...

Dear KHY
belilah !!! :D

ilya Lah said...

saye nak order.. nak bayar cmne ek?
balas kat cbox sye boleh?

AkmaDanira said...

bayar melalui bank in ke cimb
nak order boleh pm Akma dekat FB :)

Gadis Sarawak said...

rm10 je dear? mcm pernah nampak org lain jual mahal kot.nanti nk try lah.:)

AkmaDanira said...

yup RM10 jee exclude postage :]

Cik Yaya said...

wahhjual jgk ke...? =)
yaya pon pkai..memng superb!
suke sgt..nti da hbis bole la bli dgn cik akma ye..hehe..^,^

cweet pinky said...

CP pernah pakai nih dlu , but now mekap2 dah jarang sejak aktif sukan nih , hehehe

AkmaDanira said...

Cik Yaya
ha'aa Akma pun jual jgk
boleh2 tak ada masalah :)

cweet pinky
ooh kalau nak pakai balik , belilah dkt cik akma , heee

Aida Omar said...

pernah pakai memang awesome tak nampak macam over sangat.. nampak lebih natural. tapi serius akma punya murah.. :)

Cik Akma said...

@Aida Omar yupee nampak natural kan :-) yaa akma jual murah2 jee biar ramai org leh pakai :-)

vidalsisah said...

Mmm nampak simple aje kan bendanya, bagus tu.

Cik Akma said...

@vidalsisahyup simple dan comel je botolnya ^^

bubuchacha said...

Best Lip Tint ni!

nur hafiza said...

Assalamualaikum, kak,brape hri smpai eh kalau sye byr hri isnin ni?

Cik Akma said...

@nur hafiza waalaikumussalam. kalau buat payment hari Isnin, hari Selasa saya pos. Dalam 1-3 hari boleh sampai ikut kawasan :)