New Year Giveaway by Sheera Aya



klik banner?

Syarat Penyertaan
  1. Follow blog another pocket-story * ni supaya korang sentiasa dapat update daripada aya.
  2. Wajib follow blog sponsor Mira Kawaii Shop & Like fanpage sponsor Mira Kawaii Shop 
  3. Buat satu entry yang bertajuk "New Year Giveaway by Sheera Aya"
  4. Masukkan banner yang disediakan di atas dan backlink ke entry ini
  5. Tag 3 orang blogger lain *pastikan mereka tahu  
  6. Letak link entry korang di comment box entry ni.

Tag :






19 comments:

Sheera Aya said...

Be alert!Aya dah listkan semua link yg join GA aya ni. Tapi aya tak boleh lagi confirmkan yg korang adalah peserta GA ni sebab nak pastikan syarat wajib ditepati iaitu follow Blog Sponsor dan Like fanpage sponsor.

So, kat sini aya mintak jasa baik semua untuk letak FB ID korang kat ruangan komen beserta no.rujukan/link entry korang yea. Maaf sebab tak mintak daripada awal. My mistake.

http://www.sheeraya.my/2012/12/semakan-peserta-ga-by-sheera-aya.html

Iema Gurlz said...

hye...
dr GA yg same
iema dtg singgah ^^
meh singgah sini
-> http://www.iemagurlz.my/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

1Derful said...

good luck :)

http://augustandmarch167.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

Sheera Aya said...

jemput singgah ke senarai peserta New Year Giveaway by Sheera Aya. Boleh berblogwalking tambah kenalan. & thanks join my Ga. :)

http://www.sheeraya.my/2012/12/senarai-peserta-new-year-giveaway-by.html

p/s untuk komen terbanyak, aya kira termasuk komen reply owner.

Mimie Najib said...

salam knjungan dari segmen yang sama.. kalau sudi meh la singgah sini.. :-

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

gud luck ya.. ! ^_^

Miss Sha said...

assalam,,hi!.^^
comel blog akak...done follow...
singgah sini plak
http://miss-whateverlah.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

Cik Aichrah said...

singgah dr GA y sama ^^
jemput singgah blik yer ^^

http://aichrah.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

fara tyqa said...

fara dr GA yg same .
singgah sini n follow . =)
gud luck ! =D

http://daxkechixsonly.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

Anith Amalina said...

salam ~
dri GA yg sama ~
http://anith-amalina.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html
done follow ~ follow balik k ;))

Cik Akma said...

@Sheera Aya dah check senarai peserta. siap jadi pengomen yg pertama, hihik

Cik Akma said...

@Iema Gurlz hai ^^,tq singgah.

Cik Akma said...

@1Derful tq :) good luck to you too

Cik Akma said...

@Sheera Aya ouh tengah reply semua comment lah ni, hihihi

Cik Akma said...

@Mimie Najib waalaikumussalam. tq berkunjung ya :) good luck to you too!

Cik Akma said...

@Miss Sha waalaikumussalam. hihi tq dik :)

Cik Akma said...

@Cik Aichrah terima kasih sudi singgah :)

Cik Akma said...

@fara tyqa good luck to you too :)

Cik Akma said...

@Anith Amalina waalaikumussalam.. terima kasih :)

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html