Pemenang Segmen Suka-Suka by Cik Akma



  Assalamualaikum dan Selamat Petang. Dengan ini TAMAT sudah Segmen Suka-Suka by Cik Akma. Hanya berlangsung selama beberapa hari. Alhamdulillah cukup 40 orang peserta.
  Sekarang Akma akan mengumumkan pemenang segmen. Tak nak lah tunggu lama-lama kan? Hee. Sebelum tu, boleh semak nombor bertuah korang dekat SENARAI PESERTA

SENARAI PEMENANG




TOP REFFERAL

  Pemenang sila inbox details item blog yang anda telah nyatakan dalam entry kepada Akma di Facebook sebelum 12/12/12. Tak tahu nak hantar details macam mana? Boleh rujuk sini. Pemenang Top Refferal, sila inbox nama, alamat dan no telefon. Jika hadiah tidak dituntut, Akma akan cari pemenang lain. Terima kasih.

Tahniah kepada yang bertuah. Pada yang tak menang, harap korang tak menyesal masuk segmen ni. Lepas ni Akma akan buat lagi segmen. Jangan risau ye?



7 comments:

Nur Amalina Maisarah said...

Alah xmenang T.T tp xpe la sebab jd first peserta :D hehe

Cik Akma said...

mungkin tak ada rezeki, hehe
terima kasih sudi join :)

Dianaa said...

tak menang ;(
tahniah pada pemenang :)

Ika said...

congrates to the winners! :D

nur azura said...

tak menang.
x pe lah.
tak ada rezeki

Cik Akma said...

jangan risau lepas ni ada 1 lagi contest Cik Akma akan buat ^^

mama_saly said...

owh ..takde rezeki.hehe
tkpe nnti sy join lg..:)