Simple Segmen : " Entry Terbaik 2012 "

CoRaT - CoReT KeHiDuPaNkU
   Beberapa hari lagi tahun 2012 bakal melabuhkan tirainya. Dalam setahun tak kan tak ada satu entry yang dirasakan terbaik? Kalau korang banyak taip entry yang menarik, terbaik dan memang da bomb, jomlah join segmen simple ni. Mana tahu terpilih untuk menang topup sempena tahun baru 2013 yang bakal menjelang ni. Boleh wish kepada semua contact dalam handphone tu Happy New Year dengan menggunakan topup tu. Hee

   Entry terbaik 2012 Blog Cik Akma? Rasanya ada 1 entry yang Akma rasa terbaik yang Akma pernah taip. Kenapa satu je? Sebab entry ni memang betul sepenuh-penuhnya Akma yang taip sendiri. Kalau entry yang lain memang banyak tapi ada sesetengahnya Akma dapat daripada laman-laman ilmu yang lain dan berkongsi dengan rakan blogger. Jadi, Akma nak kongsikan entry terbaik 2012 blog Cik Akma dengan tuan blog corat-coret kehidupanku. Jom terjah entry Akma Berkat Sedekah Kepada Kucing

   Maaf panjang sangat intronya. Saja nak biasakan diri menaip dengan lebih bersungguh-sungguh. Hehe

Tag : http://ichifighting.blogspot.com/




2 comments:

Irwan Alessa said...

assalamualaikum, hai terima kasih sebab join.. Btw anda telah di list kan sebagai peserta Simple Segmen : Entry Terbaik 2012..

Update peserta dan penambahan hadiah..
http://www.irwanalessatyme.com/2012/12/simple-segmen-entry-terbaik-2012.html

Jemput baca sekali semua peserta yang lain ok??

Anda mungkin pemenangnya.. :)

Cik Akma said...

@Irwan Alessa dah baca. Banyak yang terbaik, huuu kalah lah cenggini. kuikui