Lolavia's Fashion Style


Akma cuma nak tolong seorang kawan Akma yang baru nak berjinak dalam bisnes online. Jom like page dia Lolavia's Fashion Style. Lolavia's Fashion Style ada menjual pakaian, beg, kasut dan macam-macam lagi. Boleh tengok sendiri k. Hehe. Online shop ini lebih fokus kepada kaum wanita. Sekarang kan musim orang shopping di hujung jari je. Hehe. Jom usha sikit apa yang ada dekat online shop ni.



Long sleeve lycra long maxi dress
Material : Lycra (Smooth, soft, stretchable)
Size : Free Size
(Suggested fit S to L/XL size)
Measurement (width) :
Shoulder : 15~17inch
Bust : 17~21inch
Waist : 14~18inch
Hips : 22~25inch
Length (shoulder to floor) : 58inch

Red [Size: 37]
MATERIAL: SUEDE, HEIGHT: 12CM, PLATFORM: 4CM.

Model: LD2358 PEPLUM TOP PEACH
Weight: 0.32kg
LENGTH: 62CM
BUST: 68CM
SHOULDER: 33CM
SLEEVE: 55CM
SIZE: FREE SIZE,FITS UP TO M
MATERIAL: COTTON + LYCRA

Sarina Plussize Fishtail Lycra Peplum - Pink
Material : Lycra
Size : Free Size (fit from L to 2XL)
Stretchable : Yes
Thickness : Normal

Umbrella Lycra Skirt
Size : Free Size (Can fit S to XXL)
Material : Lycra (soft, smooth and stretchable)
Measurement (width) :
Waist : 14~20inch
Hips : 16~23inch
Length : 37inch

Weight: 500 g
Measurement Chart
Top Width : 38cm
Height : 27cm
Wide : 15cm
Bottom Width: 38cm
Handle Height : 12cm
Sling Belt : -
Bag Details
Material : PU
Ability to fit A4 documents : No
Closure : Top zip closure
Inner Material : High quality mull
Inner Compartments : 1 inner pocket & 1 hp pocket & 1 compartment

Model: HB3150 SINGLE SHOULDER BAG - RED
Weight: 950.00g
MATERIAL: PU LEATHER
LENGHT : 48CM
WIDTH : 0CM
HEIGHT : 29CM
BOTTOM WIDTH : 15CM
CONTENT :A4


Tertarik? Menarik? Berminat? Boleh terus contact owner di FB Page Lolavia's Fashion Style



1 comment:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

cantik juga baju2 kat tempat dia... nk usya juga lah,.. hehe