Skin 79 Super Beblesh Balm Hot Pink


Miliki krim muka terhangat di pasaran dan menjadi kegilaan wanita masa kini. Hot Pink Skin 79. Pada awalnya popular di kalangan artis di Korea, Jepun dan Taiwan kini turut melanda negara kita.

Pada asalnya krim ini dirumus khas untuk kegunaan pesakit yang menjalani prosedur pembedahan kosmetik atau "laser peelings" dan ia bertujuan untuk memulihkan semula kulit yang rosak dan lemah. Namun permintaan terhadapnya yang meningkat telah mendorong kepada kajian intensif dan pengedaran kepada masyarakat umum.


Kenapa Hot Pink ni sangat popular?
Selain bertindak sebagai bedak asas make up untuk menutup kecelaan wajah ia juga mempunyai fungsi-fungsi lain yang berupaya memulihkan kulit, sekiranya dipakai dalam tempoh tertentu, antaranya termasuklah:
  • berupaya mencerahkan kulit wajah dengan adanya bahan arbutin
  • membina ketahanan kulit dengan adanya bahan adenosine
  • menganjalkan dan mengurangkan kedut dengan adanya ekstrak teratai (lotus)
  • melindungi kulit daripada radikal bebas seperti toksin yang terdapat dalam bahan make up lain yang digunakan
  • menyihatkan kulit dan melembabkan kulit dengan bahan aloevera
  • mengandungi SPF 25 untuk melindungi dari pancaran ultra yang merosakkan kulit


Bahan-bahan yang digunakan ini bertindak secara rejim:
  • mengawal pengeluaran sebum
  • menyamaratakan tona kulit
  • mengembalikan keremajaan kulit
  • membaiki struktur dan masalah kulit
  • memelihara kulit daripada dalam dari menjadi kusam dan gelap




Skin 79 Super Beblesh Balm Hot Pink 5g
RM10 (exclude postage)
Postage : RM6 sem Malaysia
                  RM9 Sabah/Sarawak


Berminat? Boleh order di Akma Le' Shoppe




10 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

rm10 je??? murah.. tapi syg, ena memang tak boleh pakai BB ngn foundation... jerawat cepat naik

Cik Akma said...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ yup RM10 utk 5g punya , hehe . Ohhh yekee tak apa lah mcm tu ^^

iu-hazirah said...

done follow

tenku butang said...

waa.. rm10 jea? 5gm besar mana yea?

ai.. dari segmen emas putih..
done/already follow sini.. follow me back yea.. =)
http://tengkubutang.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-emas-putih.html

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Dianaa said...

FD tak guna lagi, hehe :D

Za Leena said...

done follow u. mcm mne nk order ek bb cream tu..nk cuba la. sbb sy pkai hada labo. hada labo pon ade arbutin..hee

Cik Akma said...

@tenku butang lebih kurang besar jari kelingking :)

Cik Akma said...

@Dianaa aik? nape tak guna lg?

Cik Akma said...

@Za Leena boleh sign up dan order dekat sini www.akmashoppe.com

ejulz said...

menarik.. :)