mula berBLOG-ing

Hallu ..
akhirnye , siap jugak blog aku pd jam 20.35 waktu Malaysia ..
aku bao je naa b'jinak2 ngn blog ni ..
mase buat tuu , letih jugak lar naa pk kan url tuk blog ni ,
aku tanye adek aku , dea maen2 pulak ..
bikin panas je !
lastly , jumpe lah jugak url yg agk sedap aku rse ..
sedap ? wahh ! kalo sedap makan lah kan?
okay nty aku makan ..HAHA

1 lg ,
thanks aida , cuz kau sudi naa aja aku yg agk lembab ni , hehex ~

                                 Aida yg comel

comeii kan kawan aku ? nak bkenalan ?
esok2 jelah  ..
okay , itu saje utk permulaan berbloging ..
daa !


6 comments:

mashimaru aida said...

hahaha... ok aku LOLIKE part "thanks aida , cuz kau sudi naa aja aku yg agk lembab ni , hehex " XD

pastu bole plak letak pic tuh. hahah sengal !
takpe aku ajar bnde baik.. ckp ngn adk ko, ingt die ta ajar AKMA DANIRA ta bole berbelogg ke haa ? mashimaru ad lahh.. sume settle :)

p/s : sayangilah,,belai & lindungilah belogg anda.. hee

coffa said...

hahaha okay cik aida ;)
thanks a lot !
ehh tp pic kau yg tu cumeii , aku suke tu aku letak ..hehehe
okay beres esok aku ckp , suro tgk skali :D

efra said...

hhoi , gmbr aku tade ke? aku sumbang name url? agagaga

John787 said...

gudLuck...

Akma said...

efra - hahahaa ko sumbang nme sampai tertumbang ats tilam , huhu

john - thanks ;)

Siti Noratiqah said...

Hoii , Ak un bantu ga :P