✈ kolej PTPL

Assalamualaikum ~

hari Jumaat lepas tgh sedap2 tido ingat nak bangun lah jam 2-3 petang
^haha tak malu anak dara bgn lambat^
lepastu tetibe dalam kul 11.30 mcm tu abah aku gerak aku dan ckp mcm ni, 
"kak kawan kau col"
aku pun bangunlah nak pergi angkat tepon rumah tu
tp dalam ati aku,
"kawan mane plak yg col pagi-pagi ni aku terlepas exam ke tp rasanya harini tade exam..tp apesal col no rumah col la no hp aku kan''
okay aku jawab la 
lepas da sembang2 sume akak tu cakap nak jumpa aku hari Rabu minggu dpn
so , aku akan pergi
nanti aku update lain utk bg tau sama ada aku dpt ke tak kat situ

aku harap aku dpt sambung belajar kat kolej ni 
sbb dea tawarkan course yg betul2 aku minat
gila kawww !
tambahan lagi, area kL pulak kan
tempat laen tak de tuu~
ade memang lah ade tp tipis peluang nak dpt 
^aku rasa la^
hehe
good luck utk aku
peace .