GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo

Assalamualaikum pembuka bicara 
Pembuka kata untuk pembaca 
Cerita semalam sudah dilupa
GA AmerCorner menarik perhatian pula


Pak Mat mempunyai balu
Balunya seorang yang teliti
GA bermula 2 Mei lalu
Berakhir pada 7 Jun nanti

Kak kiah takut buaya
Buaya memang sentiasa berani
Setiap contest ada syaratnya
Meh lihat syaratnya di sini

Ok syarat2 nak jadi perserta/join giveaway ni.

@Buat entry khas bertajuk " GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo. " 
boleh juga ikut kekreatifan anda just make sure nama amercorner ada je.

@Tempek banner yang seperti diatas ke post anda dan backlink ke entry ini makseh.

@pilih hadiah dan copy/paste gambar hadiah(Bawah RM20) pilihan anda dari heartbeat ke dalam post korang. Jika menang anda akan dapat hadiah dipilih. Pilih disini


@tag kawan sekurang-kurang 3 orang. makesure dorang tahu.
@kalau dah siap sila tinggalkan link entry penyertaan  korang ke ruangan komen entry ini.
-letak username gushcloud jika anda ada join kerana amer. hihi :D 


Cik Aini janda muda
Kaya-raya dan senang lenang
Setiap GA ada hadiahnya
Inilah hadiahnya untuk yang menang

Hadiah2 yang disedia.  

1. Aquapix Lomo atau domain 1 year  atau RM50.00 (pilih satu)
2.Aquapix Lomo atau domain 1 year  (pilih satu)

Saguhati :

3x orang :  Pilihan mana satu barang disini. Heartbeat.my  (Pilihan Bawah RM20)  


Hihihi . Sampai situ jelah pantun Akma . Tak de idea pagi-pagi ni . Dah la merapu banyak . Ok back to normal , ni hadiah yang Akma pilih bawah RM20 

Straps With Text

Tag :


3 comments:

amercorner.blogspot.com said...
This comment has been removed by the author.
amercorner.blogspot.com said...

baru ada time nak terjah blog ke blog ..

terima kasih yer sudi join Ga Amer ni :D

Good Luck :D

meh terjah geng yang join Ga Am :D

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-amercorner-giveaway.html

Princess Syazliyana said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/05/ga-amercorner-free-domain-and-aquapic.html

dari ga yg sama :)