My 22nd Birthday Giveaway



Nak join? Klik sini !

Ucapan

Bila kau letih dan semangatmu telah hilang , 
Allah tahu kau telah mencuba sedaya upaya.

Bila hatimu berduka dan tangisanmu berpanjangan ,
Allah tahu berapa banyak titisan airmatamu.


Bila kau rasa ketinggalan dan masa meninggalkanmu ,
Allah sentiasa ada di sisimu.


Bila kau telah mencuba segalanya tetapi tiada tujuan ,
Allah ada jalan penyelesaiannya.


Bila kau keliru , kecewa dan tiada lagi yang bererti buatmu , 
Allah ada jawapannya.


Tabahkan hatimu untuk melalui hari-hari mendatang.
Ku doakan semoga umurmu masih panjang untuk menyambut hari kelahiran yang ke-22 akan datang.
Selamat hari lahir !


3 comments:

Solehah Shamsuddin said...

Salam.Tq join GA saya ye.hehe cantiknya gambar tu.saya suka sangat.

Solehah Shamsuddin said...

Akma,senang saje nak follow saya.cume tengok sidebar kiri saya.di bawah widget kalendar tu ialah widget follower saya.klik join this site dan follow seperti biasa.harap penjelasan ini boleh membantu. :)

AkmaDanira said...

Waalaikumussalam
Eh? simple2 je akma buat utk awk
Harap awak suke :))
dah follow dah ^_^