Pemenang Header | Part 2

Salam , sekarang jam 3.50 pagi. Akma baru je selesai siapkan header peserta yg sudi join segmen pertama Akma. Ikut part. 1 part ada 10 blogger, bererti 10 header. Setakat ni Akma cuba untuk bagi kepada semua yg join tanpa mengundi menggunakan random.org. Eloklah sama-sama merasa header baru. Huahua ayat gramatis tak? Ok dah dah Akma cukup mengarut. Akma mohon maaf utk peserta Part 2 ni kalau header yg Akma buat tak tepati citarasa awak. Akma buat apa yg termampu sahaja. Kalau nak ambil header klik gambar dan save.


Tolong jangan ambil header blogger lain. Akma saman awak nanti. Hehew
yayahnasake


Tiera

Ain Anuar


ShidaShahidah

Cik Wieda

Eira Shamiera

Nur Najwa

Slumber Sagun

Leya

TinkleMinkle
Part 2 ni banyak colour purple. Purple adalah antara warna kegemaran bloggers selain Pink !









12 comments:

Eira Shamiera said...

trima kasih ek akak..cute sangat2...adek suka giler...skli lagi..thanq ek.. :)

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

thanks sgt2 ye..huhuhuhu..len kali nak suruh buat la ye..ti akak bg coklat handmade ye ;)

cik wieda said...

terima kasih sangat-2 !! saya suka rama-rama tuh :)

Meera Ishak said...

cantik nya. hari tu nak join tp tak sempat :/ HAHA! seriously cantik :)

SLUMBER SAGUN said...

so cute, trima kasih ya, :)

yayahnasake said...

terima kasih :)

blh buatkan 1 lg header untk kakak x? kakak dah tweet kat adik :)

AkmaDanira said...

Eira Shamiera,
welcome comel

AkmaDanira said...

Najwa,
wahh boleh jee. bgtau lah kalau nak lg , hihi

AkmaDanira said...

wieda,
sama-sama kasih . Terima kasih sudi join :)

AkmaDanira said...

Meera,
masih sempat la awak. Meh join meh.

AkmaDanira said...

Slumber,
sama-sama :)

AkmaDanira said...

yayah,
sama-sama
boleh boleh. dah tweet? :O takde pun.?