Pemenang Header | Part 3

Hai. Bertemu kita lagi dalam Segmen: Oh Pemenang Header | Part 3! Harhar. Merepek saje.
Oh ya sebelum Akma terlupa. Akma nak creditkan semua doodle yang Akma guna kpd fizgraphic.com dan Google ! Akma buat post ni sebab taknak kasi org menunggu. Nanti kalau ada penyertaan lain, Akma cukupkan 10 header dkt sini. Kalau takde lagi yg nak join, jadi takde lah. 


Tolong jangan ambil header blogger lain. Terima Kasih.


Eyda 

HaniFatin

Meera Ishak

Nurul Syuhadah

Lurun Niaraf

Georgia Sarra

Irra Amirah

Nurul Fahsya

Acik Ain

Diana The Great Babes


 Kalau header terlalu besar awak resize kecilkan ya :) Sape belum join? Masih sempat lagi! Klik SINI




13 comments:

Haniefateen said...

trima kasih ye ..cute sangat2...Akak suka sangat...:)

AkmaDanira said...

Hanie,
sama2 :D

eki!n said...
This comment has been removed by the author.
Meera Ishak said...

cantik la^^ dah gune pun header tu. hehe~

Nurul Syuhadah said...

Thanks sayang :)
CAntek sgttt . akk suke :)

Anna Althafunnisa said...

Salam. Akma, Anna suke header awak ni n dah fit in pun, tapi rse mcm nk tambah something la. hehe boleh tak tambahkan kartun muslimah macam kak Hani fatin punya? takdelah nk sama mcm yg dia punya, tapi dari segi muka, nk yg lembut macam muka kartun muslimah tu..kat sebelah kiri header. boleh tak? maafkan Anna ye, Akma. Anna ni mmg mcm ni. ape pun, terima kasih Anna ucapkan pada Akma.

Anna Althafunnisa said...

Eh2 bukan Kak Hani Fatin punyalah... adoi adoi.. Kak Eyda punya..

eyda lha ♥ said...

terima kasih akma, comel sangat :)

Anna Althafunnisa said...

Akma.. nah.. link baru :

http://elliakisstyna.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-header-by-akmadanira.html

Anna Althafunnisa said...

ok, dah pilih doodle.

Mimie Omeyy ;D said...

Awk tlg bgtau sy ape font font yg awk guna utk header 'lurun niaraf'? Bgtau sy dkt chatbox ea?

Anna Althafunnisa said...

ok. thank you Akma!

Diana The Great Babes said...

cute sgt! tapi, kenapa tak boleh save? T^T