Tempahan



Setakat ni Akma cuma ambil tempahan yang tak berat sangat. Takut busy kalau ambil yang berat-berat. Jadi slow-slow menapak dulu. Betul tak? InsyaAllah kalau dah yakin utk sediakan khidmat edit blog, baru Akma buka okay. Tempahan yang Akma buat cuma simple-simple sahaja padanlah dgn harganya kan? Hihi. Nak tengok hasil kerja Akma? Boleh tekan sini Portfolio. Korang nak tempah juga? 


Contact Akma dekat FB - Cik Akmaa atau Twitter - @akmamohdyunus.
Kalau tiada dua-dua ni. Boleh contact melalui email 
akmablogshop@gmail.com





Wah kenapa murah sangat? Sebab Akma nak tolong korang :) Berminat?

Untuk tempahan header / footer
1. Nak tulis apa? Tagline? Jika ada.
2. Saiz berapa? Boleh request. Akma biasanya akan bagi dua jenis saiz iaitu 800 dan 900.
3. Gambar apa? Gambar yg nak letak? Sila attach sekali. Please jgn bagi gambar yang terpotong mana-mana bahagian misalnya kepala. Doodle? Akma tak sediakan perkhidmatan doodle. Sila attach sekali doodle yang awak mahu letak.
4. Warna apa? Bagitahu warna apa yg awak mahu. Kalau nak beri kod warna pun boleh.
5. Kalau nak animated (gif) bagitahu apa yang nak digerakkan.
6. Akma hanya akan tunjuk SAMPLE terlebih dahulu. Jika tiada apa-apa pertukaran, pembayaran mestilah dilakukan dan barulah header/footer tersebut akan diberi. 
7. Header/footer adalah 100% transparent.

Untuk tempahan menu tab / sidebar tittle 
1. Nak tulis apa?
2. Saiz berapa? Boleh request.
3. Gambar apa? Gambar yg nak letak? Sila attach sekali. Please jangan bagi gambar yang terpotong mana-mana bahagian misalnya kepala. Doodle? Akma tak sediakan perkhidmatan doodle. Sila attach sekali doodle yg awak mahu letak.
4. Warna apa? Bagitahu warna apa yg awak mahu. Nak bagi kod warna pun boleh.
6. Akma hanya akan tunjuk SAMPLE terlebih dahulu. Jika tiada apa-apa pertukaran, pembayaran mestilah dilakukan dan barulah menutab/sidebar awak akan diberikan.


Cara Pembayaran
1. RM1 : Guna wang pos. Masuk RM1 dalam tu dan pos ke alamat yang akan diberikan. Kalau malas nak pos, tempahlah banyak-banyak sampai harga RM2. Heeee.
2. RM2-RM5 : Topup ataupun Share A Topup. MAXIS/CELCOM sahaja. 
3. Bank in : CIMB atau MAYBANK. Terpulang.

Nak bayar guna topup atau bank in adalah pilihan awak sendiri :)






7 comments:

Ima Salsuzaima said...

waaa..nanti akak nak tempah gak la. akak x reti edit2 ni.hehe

shema said...

nak tempah kt sini boleh tak? takde Fb and Twitter la. muehehe. >,<
or boleh tak bg email ke no hp ke senang nk contact..

AkmaDanira said...

Ima : Boleh2 apa salahnya :D

shema said...

okay2 nanti sy email awk. tungguuuuuuuu. muehehehe..

its okay laa lupe tu standard la kan.sy pun slalu lupee. ^______________^

btw,fb ade tp dah deactivate. kalau tak senang sket order kt situ kan. takpe email pun bolehhh kan. :)

AkmaDanira said...

Oooh .Patutlah
Boleh je guna email tak ada masalah, hihi ;D

Qira said...

sis, sy ada email u psl tempahan ni. mohon direply. hehe

Cik Akma said...

@Qira saya dah reply ^^,