New Year GA by Cik Akma TAMAT !

Salam Maulidur Rasul masih tidak terlambat rasanya. Tak lupa juga Selamat menyambut Hari Thaipusam kepada rakan-rakan blogger yang menyambutnya. Memandangkan ramai dah bertanya bila GA nak tamat, jadi dengan rasminya New Year GA by Cik Akma TAMAT


Alhamdulillah ada juga yang sudi menyertai walaupun tak ramai mana yang masuk sebab Akma terlalu busy pada permulaan tahun ni jadi tak sempat nak pergi promot sangat. 

Akma dan seorang juri rahsia (partner Akma Le'Shoppe) telah meneliti entri setiap peserta yang join, pemenang belum lagi dipilih. Tapi Akma dan juri tersebut telah senaraikan blog yang terpilih untuk ke peringkat akhir. Cewahh~ peringkat akhir gitu. Tak adalah maksud Akma, blog-blog yang terpilih inilah akan dinilai sekali lagi untuk menentukan pemenang nanti. Akma tak pasti akan umumkan pemenang bila. Tengok jelah blog Akma hari-hari okay? Hehehe. Sebelum tu, check link anda ya?

SENARAI PESERTA
Kumpulan A 

no 1
no 10

Kumpulan B

no 2
no 5
no 8

Kumpulan C

no 1
no 3
no 8

Kumpulan D

no 7

Kumpulan E

no 3
no 9

Tahniah kalau anda terpilih untuk ke peringkat akhir dan dinilai semula. Nantikan pengumuman pemenang pada bila-bila masa ! Terima kasih.




10 comments:

nenot said...

wahhhhhh..kite masok final la..hope de luck :)

Cik Akma said...

@nenot semoga berjaya ! hee

Ainin Suffiah said...

alahh. tak terpilih. haha. takpa lah. tak ada rezeki :)

ummilattiahmatjusoh said...

yeeahh.. masuk final :*

Cik Akma said...

@Ainin Suffiah cuba lagi ya :)

Cik Akma said...

@ummilattiahmatjusoh semoga berjaya !

Ainin Suffiah said...

@Cik Akma hehe :D nnt buat la lg GA :)

Cik Akma said...

@Ainin Suffiah inshaallah Ainin :)

Cik Zara said...

terpilih la..kumpulan c. Alhamdulillah.. :)

Zhyzhy Chin said...

Waa :) Terpilih. Alhamdulillah :))