Pemenang Header | Part 6

Cakkkk ! Bertemu lagi kita dalam segmen yang tak berapa nak best ini. Hoho. Macam biasa pagi-pagi baru siap. Ada beberapa header yang tak dpt dimasukkan dalam Part 5 sebab dah penuh. Jadi berganjaklah ia ke nombor 6. Walaupun tak cukup 10 header buat masa ini, Akma tetap post supaya blogger yang menghantar penyertaan tidak tertunggu-tunggu akan header mereka. Jadi, selamat menukar header baru *jika berminat. Akma nak minta maaf awal-awal jika header yang Akma buat tidak menepati citarasa awak. Kalau nak ambil , klik gambar header dulu. Kemudian baru tekan save.


Dilarang mengambil header blogger lain. Terima Kasih.


Nur Ily Ana


En Fariz & Pn Huda


Syarifatun

JyhahCrus


Hanani


FarahFadzil


Syaa


Ieyra Amira


AR Fiefa


Zakiah Zakaria


p/s Kalau terlalu besar resize sendiri ya :)


8 comments:

En Fariz & Pn. Huda said...

salam.... cantik sgt lah akma.... tp camne nak ambik header tu? tak pandai lah..... plzzzzzzz

JyhahCrus said...

waaaaa !!!!!!!
santek sangad !
thankss kak !
best lar akak ni !
hehee .
:DD

AkmaDanira said...

sama-sama :)

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

awakkk, Terima kasih. cantik sgt! saya suka. saya dah click suma churp2 awak sebagai balasan. terima kasih sekali lg :)

AkmaDanira said...

Milo - sama-sama :))

AkmaDanira said...

Milo - sama-sama :))

Mia said...

sis tak buat saya punya T.T

AkmaDanira said...

Mia, blog awak private >.<