Pemenang Header | Part 7

Salam. Sorry sebab lambat utk Part kali ni. Selalu masa 1 hari je. Tp ni dah terlambat >.<' Semalam Akma ke kolej utk settlekan pre-reg. Balik petang then dah penat. Tak sempat nak siapkan semua yg request semalam. Ni pun tak habis lagi ni. Ada 2 blog lagi yg diprivate kan >.< Mcm mana nak buat kalau dah private? Haihh. Akma mohon maaf sangat-sangat ya sbb lambat. Kalau nak ambil header , tekan header tersebut terlebih dahulu kemudian baru save.


Tidak dibenarkan mengambil header blogger lain. Terima Kasih




Anis Amirah


NurulArissa

Ainaa

Sheila Radzi


Nur Farrah Farhana


Tyka Eyka

AlyaalBH

Qiera Humai


Mia


Darwish


Salina

p/s Kalau saiz terlalu besar, sila resize sendiri ya :)


6 comments:

Nur Farrah Farhana said...

Assalamualaikum...
Terima kasih, kak! :)

AlyaaIBH said...

terima kasih. :) huhu. cantik, simple cuma blur sikit nampak kt doodle. tulisan okey je. btw, thanks eh. :)

NurulArissa (: said...

Salam , Terima Kasih ya ! Thanks :)

lynn kamarul said...

cantik sangat.. boleh tak buatkan untuk akak jugak. suka tgk... comel2

bakyah leya said...

ramai yg minat purple ekk ..

Cik Akma said...

@bakyah leya a'ah purple & pink warna favorite blogger2 biasanya