Tiada tajuk =D

Huh tiba-tiba pagi-pagi macam ni pulak tergerak hati nak update blog. Actually baru lepas blogwalking dekat blog-blog yg telah Akma buatkan header. Saja nak tengok hasil kerja tu lepas dah ditepek ke dalam blog. Masa buat lain. Masa dah tepek dalam blog lain. Bila dah ditepek nampak aww aww aww macam gojez sangat dan tak percaya tu header yang Akma buat. Eh asal gedik sangat ni? Rasa macam pro pulak Akma edit =p Agak-agak boleh tak Akma buka tempahan header? =D Jangan nak beranganlah wahai Akma. Siapa je nak tempah header kau yang tak seberapa? Hihi


Akma takut sangat buat header kalau orang tak berpuas hati. Ni sekali lagi Akma mohon maaf sekiranya header yang Akma buat tak seperti yang awak nak dan tak tepati citarasa awak. Akma buat apa yang awak tulis di entry je. Actually Akma buat segmen ni sebab nak tengok apa pendapat blogger lain mengenai header Akma sebab Akma baru je nak berjinak-jinak dalam dunia sponsor. Huahua. Sponsor pun ada dunia ke? Maksud Akma dalam menyumbang hadiah header kepada mana-mana GA/Contest la. 


Sambil-sambil menunggu penyertaan header masuk, ada la juga blogwalking dan mula mengedit blog sendiri. Nak kasi blog warna coklat ni tukar baju. Asyik baju coklat je kan. Tak mandi ke woi blog baju sama je? Haha. Baju baru belum boleh tukar sebab belum siap lagi. Baru 15% siap. Heheh


Ok lah sekarang ni dah dekat jam 4 pagi. Akma nak tidur esok kena pergi kolej ada benda kena settle. Tata. Assalamualaikum.


p/s Tak lama lagi Pemenang 1st Contest by Akma , Wany & Mira akan diumumkan!  Tungguuuuuuuuuuuuuu.


4 comments:

Haniefateen said...

Takpe, dah ok dah tu

AkmaDanira said...

Heheee :D

Ika said...

x sabar nak tunggu pemenang 1st contest akma. :D

AkmaDanira said...

yayy !
saba2. sikit hari lg "_"