Pemenang Contest?





Salam para readers yang ternanti-nanti akan result contest. Akma buat entry ni sebab ramai dah tanya bila keputusan pemenang nak diumumkan. Di kesempatan ini, Akma nak minta maaf sebab lambat umumkan tentang contest tu. Wany dan Mira , kawan Akma tu sekarang tgh busy. Busylah urus hal kehidupan diorang pasal nak further study. Akma ni tgh cuti memanglah free :3 Akma harap korang dpt faham keadaan Akma. Hari-hari hampir setiap jam Akma bbm Wany tanya pasal keputusan contest tau. Kesian Wany diganggu. Mwehehe. *ok tipu la setiap jam


Takkanlah Akma nak buat keputusan contest tanpa mereka? Kan kami bertiga yang anjurkan. Tak manislah kalau macamtu. Tak manislah nak ikut kepala sendiri je. Jadi nak tak nak Akma terpaksa menunggu Wany dan Mira. Sama-sama anjurkan, sama-sama sponsor, sama-sama lah putuskan keputusan. Yee dak? Harap semua sabar menunggu okay. Jangan marah-marah nanti kena jual =p


Kalau dah dapat kata putus, Akma akan umumkan. Jangan risau ye. Kami semua yg sponsor hadiah tak kan nak tipu pulak. Tau la baru-baru ni ada kecoh pasal blogger menipu menang hadiah sendiri. Ok kelakar cerita tu. Hrp semua contestant yg join dapat memahami :) MAAF .


5 comments:

SYAFIQA said...

tkpe kak saya faham...:)

MiSz AzUmI said...

it's oke.. :)

♥ Anis said...

tak pe :) kitorg boleh tggu :D

Cik Kay Jue said...

alright.. :)

Lina Kah said...

Setia menanti :)