BAJU KURUNG MURAH DAN CANTIK

Salam subuh. Bila kau dah lama menyepikan jari-jari kau daripada menari di atas keyboard laptop, janggal rasanya. Tak ada apa pun nak dikongsi setakat ni cuma nak bagitahu saya  ada menjual baju kurung yang murah dan cantik dengan harga yang rendah. Kalau pergi shopping mall atau butik semua harga RM100 lebih kan? Duit minyak + makan lagi. Tenaga nak jelajah butik lagi.

Meh beli dengan Akma harga bawah RM100 dan penghantaran percuma menggunakan pos laju untuk seluruh Malaysia. Mana nak cari baju kurung sepasang dah lah murah, cantik, glamour lepastu tak payah bayar kos pos lagi pula tu kan? Boleh follow instagram @akmayunus untuk update terkini mengenai pattern terbaru atau like je page Blog Cik Akma.

Macam mana dengan saiz? Setakat ni saiz yang ditawarkan daripada saiz 34 hingga 58 tapi ikut pattern juga ya. Plussize biasanya sangat limited. Sekejap je dah licin tau. Jadi kena grab cepat. Ni ada sedikit gambar untuk korang cuci mata, heehehe.


Cukuplah 3 keping gambar ni je buat cuci mata. Nak tengok lebih banyak pattern dan warna yang ada boleh follow instagram @akmayunus ye.
No comments: